به رقم بیسابقه ۲۵۰۸ دلار رسید، این افزایش قیمت باید تأثیر زیادی روی طلا و سکه میگذاشت ولی بهدلیل کاهش قیمت دلار، تغییر زیادی در قیمت طلا و سکه نداشتیم.
حمیدرضا جیهانی، کارشناس بازارهای مالی، مطرح کرد: «همانطور که قبلاً هم بحث شد، بازیگرهای اثرگذار حوزه بازار ارز در کشور یکی بازارساز اصلی، یعنی دولت است که بزرگترین دارنده ارزهای مختلف در بازار است و دوم ریسکهای سیستماتیک و مسایلی است که خارج از فضای این بازار به صورت غیراقتصادی مانند ریسکهای نظامی، ریسکهای سیاسی و مانند آنها به بازار تحمیل میشود.
در روزهای اخیر مردم برای شرکت در ثبتنام ایرانخودرو، دلار، سکه و طلای خود را فروختند و این باعث بیشتر شدن عرضه در بازار شد و شاهد افت قیمت دلار، سکه و طلا بودیم.
با توجه به تقاضای بالای خرید طلا، نایب رییس اتحادیه طلا و جواهر، اظهار نظر جالبی داشت و گفت: در پی انتشار محتوای فضای مجازی درباره اینکه خرید هر مقدار طلا در روز ۱۳ صفر خوش یمن است و به اصطلاح «شگون» دارد، روز گذشته شاهد صف طویل خرید طلا بودیم و بازار بسیار شلوغ بود. این تقاضای قابل توجه برای خرید طلا در حالی بود که در سالهای گذشته چنین رسم و رسومی را در بین مردم ندیده بودیم و باید بررسی شود چگونه فضای مجازی توانسته بر باورها و اعتقادات مردم چنین اثری بگذارد.
وی افزود: همین اقدام مردم و باور جدید باعث شد روز گذشته سکه ۷۵۰ هزار تومان و هر گرم طلا ۱۰۰ هزار تومان گران شود در حالیکه نرخ ارز و انس جهانی تغییری نکرده بود.